Eer je mislukte projecten met een glimlach

We zijn allemaal feilbaar. We maken fouten en vergissingen. Als een ander ons er niet aan herinnert hoe stom iets was dan doen we het zelf wel. Vaak heel scherp.

Bij het opruimen van mijn rommelhok (washok, naaikamer, opslag ;-)) kwam ik steeds iets tegen dat ik voor de kinderen wilde maken toen ze zeven waren. Nu zijn ze zestien. Het was een goed idee, ik heb er best veel tijd in gestoken. Ik heb veel lol gehad tijdens het maken, maar het was te moeilijk.

Iedere keer bij het opruimen staat het weer pijnlijk in de weg. Vorige week glimlachte ik naar mijn geknutsel, de liefdevolle intentie, de pret die ik erbij had gehad EN mijn feilbaarheid. Ik zette het ‘s ochtends naast de vuilnis en fietste snel weg.

Over welke mislukte projecten van jezelf kan jij glimlachen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.