Ga je van deodorant stinken?

Hoeveel deo heb je nodig om niet te stinken? Dat vraag ik me vaak af als ik mensen zie spuiten en rollen. Ik heb zelf namelijk het idee dat ik méér en vooral sneller ga stinken als ik meer deo gebruik. Maar ja, ik wil geen rare snoeshaan zijn dus ik doe vaak mee. Ook al heb ik zout.

“Zout?”

“Ja, zout.”

Een rare stick van zout die je een beetje nat maakt of meteen na het douchen onder je oksel smeert. PAS OP! Je kan dat beter niet na het scheren doen.  🙁 Die stick lag onderin de la.

Laatst had ik een cursus van 3 lange dagen. Daar helpt geen deo bij. Dus ik pakte die zoutstick weer uit de la die ochtend. Tot mijn verbazing was het 24 uur effectief. Ik transpireerde wel, maar stonk niet. Natuurlijk snap ik het onderliggende mechanisme: Zout voorkomt dat er stinkbacteriën aan de slag kunnen.

Heb jij ook wel eens dat je beter weet en je toch laat beïnvloeden door reclame?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.