Waar je echt fitter van wordt

Voor mensen die liever een kort filmpje zien hier een Engelse presentatie van mij over hoe je fitter en gezonder kunt worden. Ik vertel over onderzoek dat ik gelezen heb en wat ik denk dat het belangrijkste ingrediënt is om je fitter te voelen (naast de voordelen van het hebben van een hond).

Dit is een oefenpresentatie bij ToastMasters Utrecht. Ik gebruik eenvoudig Engels en het duurt ruim 7 minuten. Meestal houd ik presentaties over dingen die ik belangrijk vind, hier dus over onderzoek naar waar mensen langer door leven.

Hoe je een lang en gelukkig leven krijgt.

Eerst komt er een korte inleiding over de opdracht bij deze presentatie door mede-ToastMaster Elly.

Ik kijk uit naar je reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.