Gratis

Ik weet het hélemaal niet

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het NIET weet. Echt, ik weet het niet. Niemand weet waarom de één aan vijf uur slaap per nacht genoeg heeft en een ander meer dan acht uur slaap nodig heeft.

Niet weten

Niemand weet waarom sommige mensen tien uur per dag kunnen werken in een rommelige ruimte, vet eten, regelmatig zuipen en anderen niet. Niemand weet waarom ik zoveel rust nodig heb en niemand weet écht waarom jij . . . . (die nare ziekte hebt?)

Ze denken dat ze het weten. Misschien kunnen ze je heel goed helpen om beter om te gaan met wie jij bent. Misschien helpt wat voor hen werkte ook voor jou. Ja . . , er zijn ook zeker tips waar de meeste mensen iets aan hebben (MINDER ROKEN). Maar echt weten doe ik het niet.

Dat kan toch de enige conclusie zijn als je goed luistert naar de verhalen van mensen:

Luister naar jezelf en blijf proberen.

Waar word jij blij van?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.