Soms is NEE NEE NEE ook goed

We moeten zo positief zijn tegenwoordig. Vooral benoemen wat je wil en niet wat je niet wil. Ik geloof in kijken naar wat je verlangen is. Het is vast waar dat je brein niet met negatieve informatie om kan gaan . . .  MAAR soms zit het niet in je kop, maar in je buik.

Ik ben alles zat!

  • Ik wil niet uit mijn slaap gebeld worden.
  • Ik wil geen vertraging.
  • Ik wil niet door de regen fietsen.
  • Ik wil nooit meer stom werk doen!
  • Ik wil niet dat je zo tegen me praat.
  • Ik haat rode stoplichten.
  • Ik wil nooit meer gezeik op mijn werk!

Soms moet je eerst al die NEE’s er gewoon even laten zijn. Als je het ruimte geeft komt er ook lucht. Het zijn belangrijke emoties. Als je ze allemaal onder elkaar opschrijft kom je vaak vanzelf waar je wél wil zijn.

4 thoughts on “Soms is NEE NEE NEE ook goed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.