S4S volgende uitdaging.

Na een jaar bloggen wordt het tijd voor bezinning. Ik heb inmiddels ruim 200 blogs met tips gepubliceerd en het wordt tijd om iets echt nieuws toe te voegen. Ik wil graag mensen op nog een andere manier helpen om deze eenvoudige leefstijl tips toe te passen.

Daarom zit ik al een tijdje over een appje voor je mobiel te denken. Iets waar je iedere dag naar kunt kijken en kunt zien hoe goed je voor jezelf zorgt vanuit de BIG5 categorie├źn. Er zijn andere, meer geteste en uitgebreidere methodes, maar ik wil juist simpel zijn. En ik wil eerlijk zijn over wat we allemaal niet weten.

Ik ben dus bezig met het ontwikkelen van een app, die laat zien wat het effect is van goed voor jezelf zorgen. Wat geef ik mezelf iedere dag en wat krijg ik daarvoor terug?

Ik heb al wat schetsjes gekregen:

Je hoeft niet te sporten, je moet bewegen. (BIG5)
Gezond leven is simpel, laat je niet gek maken door alles wat er geroepen wordt. Stop de chaos! Volg je kompas. Leer je eigen kompas beter voelen. Mijn BIG5 helpen daarbij.

Omdat veel mensen dit niet alleen doen, maar met een coach of therapeut of zoiets wil ik het ook zo maken dat het dit ondersteunt.

Ik houd je op de hoogte en de blogs met tips staan verder gewoon hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.