Ik ben gek op elektrische fietsen

Je  moet niet vergeten kleine stapjes te waarderen. Eigenlijk zou je elke dag willen fietsen en minder de auto moeten pakken. Heel stoer.

Maar ja, de brug op en tegen de wind in als je moe van je werk komt. Dat valt niet altijd mee.

Ineens zag ik overal elektrische fietsen. Mijn vriendinnen verontschuldigen zich omdat ze denken dat ik stoerder ben. Ik zie vooral dat ze grotere afstanden voor werk en boodschappen met de fiets doen. Ook gewoon een rondje park en bos gebeurt weer.

Je begrijpt het. Ik ben voor elektrische fietsen. Minder auto en meer park.

Welk slimmigheidje helpt jou om meer te bewegen of gezonder te eten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.