Moeiteloos fitter worden. Zonder gek te worden.

Als ik zeg, “Probeer eens wat.” Dan bedoel ik echt uitproberen. Eén ding tegelijk (of twee als het om bewegen en eten gaat). Zet het in je agenda, met einddatum en geef het aandacht. Aandacht voor de ‘oefening’ en aandacht voor jezelf. Wat doet dit met mij?

Op de laatste dag is het goed hierover even (in je dagboek) te schrijven. De afgelopen weken heb ik iedere dag . . . . . Ik heb het gevoel dat dat voor mij . . . . . Daarom  . . . . .

Het lijkt alsof ik je 1000 dingen wil laten doen, maar ik wil maar één ding. Ik wil dat je zelf leert voelen wat wel en niet goed is voor je.

Dat kan onder andere door 1 à 2 dingen tegelijk te proberen. Alle andere interessante dingen die langskomen zet je ergens op een verlanglijstje. Als ze interessant blijven dan komen ze vast een keer aan bod. Stap voor stap kom je het verst.

Kun jij accepteren dat je geen super-robot bent?

One thought on “Moeiteloos fitter worden. Zonder gek te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Om spam te voorkomen: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.